Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd

Van goede kwaliteit DE AAN HET PLAFOND OPGEHANGEN EENHEID VAN DE VENTILATORrol voor verkoop
Van goede kwaliteit DE AAN HET PLAFOND OPGEHANGEN EENHEID VAN DE VENTILATORrol voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd
MECO DE EENHEDEN VAN DE VENTILATORrol MECO CRH 2019 Tentoonstelling MECO CRH 2019 het team van de Tentoonstellingsuitvoer

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : MECO
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 60% - 70%

▲ Onze Geschiedenis

Opgezet in 1998, is Co. van het de Koelingsmateriaal van Taizhou MECO, Ltd een professionele fabrikant wat uitvoerig concurrentievermogen in technologie、- het produceren en de diensten van gekoelde de roleenheden van de waterventilator meer dan 20 jaar heeft. Elk jaar produceren wij 100000pcs van de eenheden van de ventilatorrol aan meer dan 50 verschillende landen. De jaarlijkse verkoopwaarde is meer dan 100 miljoen RMB.  

 

 

▲ Onze Fabriek

Taizhou MECO in Luqiao-District, Tai Zhou Stad, ZheJiang-Provincie, China wordt gevestigd dat. Onze fabrikant heeft 3 reeksen automatische die de eenhedenlopende band van de ventilatorrol, bovendien, met het laboratorium van de de differentiatietest van de hoge prestatiesenthalpie wordt aangepast; water gekoelde prestatietestpost; airconditioningsinspectie en wat ander materiaal voor test. De fabrikant heeft ook vele CNC machines en ander verwerkingsmateriaal.

Sommige van onze zeer belangrijke leveranciers voor verschillende grondstoffen of delen, de meesten van hen zijn de beste merken van China:

 

▲ Ons Product

De belangrijkste producten van het bedrijf zijn van het de eenheden (1-manier, 4 manier, de omringende cassette van het lucht stromende water, de hoge muur opgezette eenheid van de ventilatorrol, hoge de roleenheid van de statische druk geleide ventilator, de eenheid van de de ventilatorrol van de plafondvloer en de universele eenheid enz. van de ventilatorrol) de Gecentraliseerde systeem van de ventilatorrol airconditioner (verdeel cassetteairconditioner, hoge/middelgrote/lage statische druk geleide airconditioner, gecentraliseerde het systeemairconditioner enz. van de plafondvloer) Vaste frequentie multi verbonden airconditioner (het plafond verborg stijl; cassettestijl enz.) Onze producten de diverse markteisen kunnen ontmoeten.

 

▲ Producttoepassing

Als product van het einddeel van centraal airconditionersysteem, kunnen onze producten in de bureaubouw, huisvesten, of één of andere andere grote openbare ruimte worden gebruikt. Onze producten kunnen aan verschillende soorten installatiebehoeften voldoen.

 

Ons Certificaat

Juli 2001, het bedrijf introduceerde Kingdee-met succes de logistiekbeheersysteem van k3-ERP om vlot van het volledige productiesysteem te verzekeren;

December 2001, het bedrijf verkreeg ISO-het beheersysteemcertificatie van de 9001:2000kwaliteit, het ononderbroken verbeteren en waarborg voor kwaliteit.

Mei 2002, MECO begon om cassette-type eenheden van de ventilatorrol en cassettetype airconditioner te veroorzaken.

November 2008, het bedrijf kreeg de productievergunning van de eenheid van de ventilatorrol.

December 2009, MECO ging ISO9001 over: de kwaliteitscertificering van 2008

Maart 2011, MECO begon om de nieuwe cassetteproducten te produceren: de 5de het type van versiecassette eenheid van de ventilatorrol.

April 2012, MECO heeft de weg bereid om de roleenheid van de cassetteventilator met gelijkstroom-motor te veroorzaken.

Juni 2012, MECO eenheid van de de ventilatorrol van de lancerings de nieuwe Europese stijl.

December 2014, MECO lancerings de uiterst dunne type eenheid van de ventilatorrol.

 

▲ Productiemarkt

MECO concentreert zich op R&D en de productie van lichte commerciële airconditioningstoestel en ventilatorroleenheden. Wij doen OEM voor vele beroemde centrale airconditionerondernemingen in China en in het buitenland. Tegenwoordig, is MECO als verkozen van OEM fabrikant voor de reeksen van de cassetteairconditioner gegroeid. MECO het merk breidt geleidelijk aan het werkingsgebied van verkoop uit. Met betrouwbare kwaliteit en opmerkelijke prestaties, MECO worden de producten met succes verkocht aan meer dan 30 landen en gebieden met inbegrip van: Europa; Zuid-Amerika; Het Midden-Oosten; Zuidoost-Azië en Afrika enz.

 

▲ Onze dienst

Onze OEM en ODM van de fabrieksaanbieding voor verschillende soorten de eenheid van de ventilatorrol, onze ingenieur hebben rijke ervaring om speciale de roleenheid van de ontwerpventilator voor uw verzoek te maken. 18 maanden waarborg, bieden wij vrije vervangbare delen aan om uw ventilatorrol ervoor te zorgen die goed werken.

Contactgegevens
Taizhou MECO Refrigeration Equipment Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Simon Liu

Tel.: 0086-15356475680

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)